Offshore Informatie Event

De interesse in offshoring van klantcontact naar Suriname is in de afgelopen periode enorm toegenomen, zeker nu er enorme uitdagingen op de arbeidsmarkt zijn. Teleperformance organiseert twee verschillende offshore informatie sessies - een online webinar en een fysiek event op onze locatie in Zoetermeer. Schrijf je nu in en krijg antwoord op alle vragen over offshoring en Customer Care!

* Dit event is Nederlandstalig 

Locatie: CX Experience Center - Ierlandlaan 45, Zoetermeer

Meld je aan en reserveer alvast een plek!

* Event is nederlandstalig 

In de snel evoluerende zakelijke omgeving van vandaag is het cruciaal om efficiëntie te waarborgen en tegelijkertijd klanttevredenheid te handhaven. Het outsourcen van klantcontact naar offshore locaties kan een strategische zet zijn om deze doelen te bereiken. Tijdens beide sessies zullen we de voordelen van offshoring bespreken, waaronder kostenefficiëntie, toegang tot gespecialiseerde talenten en de mogelijkheid om 24/7 dienstverlening aan te bieden. Hoe doe je zaken vanuit Suriname? Wat zijn de do's en dont's? En hoe zet je de outsourcing strategie uit vanuit een offshore locatie. 


We zullen ook de belangrijkste overwegingen behandelen bij het selecteren van een geschikte offshore partner, zoals culturele afstemming, taalvaardigheid en technologische infrastructuur. We laten je kennis maken met onze manier van onboarden. Daarnaast nemen we je mee in het bewaken van de kwaliteit van dienstverlening.  


Het fysieke event zal plaatsvinden op 16 april 2024 in Zoetermeer. 

I consent to receive information from Teleperformance (TP). I understand that my data will be used in accordance with TP’s Codes and Policies, and I may opt out at any time.

Agenda & topics

15.30 - 16.00 PM CET

Client Case Albert Heijn 

Lisa Schot

13.45- 14.30 PM CET

Do's & Don'ts Offshoring 

Ruben Löwenstein - Samsung

12.00 - 12.30 PM CET

Walk in & Lunch

16.00 - 17.00 PM CET

Closure, Q&A + netwerkborrel

Niels van den Broek


14.30 - 14.50 PM CET

Break 


12:45 - 13:00 PM CET

Introductie TP Benelux & Suriname 

Niels van den Broek

14.50 - 15.30 PM CET

Kwaliteit, Onboarding (taal & cultuur)
Marco Brouwer


13:00 - 13:45 PM CET

Back Office + Gegevensverwerking 

Frank Veldhuizen

Keynote Speakers

Ruben Löwenstein

Niels van den Broek

Manager Customer Care

Business Development Director

Ik zal je leiden door onze reis van de afgelopen jaren met behulp van 10 statements, waarbij we onze ervaringen, leermomenten en creaties delen. Dit omvat onze tijd bij Teleperformance en andere partners binnen ons model. Mijn doel is om gedachten te prikkelen, te inspireren en deze middag zowel plezierig als leerzaam te maken.

Sluit aan voor een inspirerende presentatie die zich richt op de op maat gemaakte outsourcing- en offshorestrategieën van TP, specifiek voor klantenservice- en backoffice-activiteiten in Suriname. Ontvang waardevolle inzichten om de efficiëntie en effectiviteit binnen deze unieke context te optimaliseren.

Lisa Schot

Frank Veldhuizen

Specialist Learning & Development

Founder & Advisor to the board

Als drijvende kracht achter de implementatie van de projecten Albert Heijn en Gall&Gall in Suriname, heeft Lisa drie maanden lang Nederlandse processen naar Paramaribo vertaald.

Kom op 16 april luisteren naar haar verhaal over deze ervaring en waardevolle tips voor het outsourcen in Suriname.

Ik wil je meenemen op een reis door de geschiedenis van klantenservice in Suriname, het proces van de oprichting van Alembo, en hoe je optimaal gebruik kunt maken van het talent in Suriname, vooral op het gebied van back-office activiteiten.

Marco Brouwer

Contact Center Manager

Ontdek effectieve strategieën voor werving en inwerktrajecten, inclusief uitgebreide culturele en taaltraining, speciaal ontworpen om klantenserviceactiviteiten in Suriname te verbeteren. Sluit je aan voor een informatieve presentatie die is afgestemd op het optimaliseren van de reis van werving tot inwerking.

All rights reserved © 2024